Lite om mig

Jag tror på individens inneboende kraft och vikten av att hitta sin egen väg genom livet! Jag brinner för att utveckla människor och jag utmanas av att arbeta med pågående processer.

 

Med en fil.kand. i beteendevetenskap, flerårigt arbete som ledarskapslärare vid Försvarshögskolan och en officersbakgrund har jag en kombination av ledarerfarenhet och vetenskaplig förankring som grund i mitt arbete med andra människor. Min ambition är att inspirera så väl mig själv som andra att tänka nytt, våga utmana sig själv och att hitta vägar som bär mot önskade mål. Jag hittar glädje och kraft hos min familj, i naturen, i samtal med andra människor och när jag hoppar fallskärm. En glädje och kraft som jag tror smittar av sig! För CV och referenser kontakta mig via mejl.

Kanske ses vi? /Ann

Feedback från några kunder


Ann har en gedigen kompetens inom ledarskapsområdet som hon samtidigt lyckas förmedla på ett mycket naturligt, okonstlat och trovärdigt sätt – helt utan floskler. Hennes naturliga sätt att föreläsa fängslar och får genomslag hos den mest kritiska chefsgrupp.”

-Sanna Scönwall HR-manager Canal Digital


"Ann Ljusberg har genomfört teambuilding- och ledarutvecklingsprogram med personal på alla nivåer inom Braathens Technical. Anns engagemang har varit mycket uppskatta av alla, oavsett funktion i företaget och utbildningen har bidragit till nya insikter för inblandad personal och skapat en positiv utveckling av teamkänsla och förståelse för vikten av ett gott ledarskap. Ann har hållit ihop utbildningen på ett mycket strukturerat och positivt sätt"

                                            -Torben Alden CEO/AM Braathens Technical


Gillar din lågmälda eftertänksamma styrka i det du säger/gör. Pondus!"

-Elin


Otroligt inspirerande och kompetent! Handleder oss med tydlighet och värme.

-Peter

CV

Ann Ljusberg

Tfn 0730687763

ann@himmelbla.se